Een weekend mama verwennen! (deel 2)
Vandaag is het moederdag, tijd dus om iets speciaals te doen voor mijn mama (zij doet al veel te veel voor mij, zeker de laatste tijd). Ik dacht eerst om haar en papa mee te nemen op restaurant. Maar omdat deze jongen veel te laat begon te bellen voor een reservatie, heb ik de plannen omgegooid en besloten om zelf te koken. Ik kreeg gelukkig een helpende hand van mijn zus. Zij ging zorgen voor de soep en het dessert, dus enkel het hoofdgerecht was voor mij. Het was even zoeken naar inspiratie, maar (met de hulp van zus) heb ik besloten om "Kalkoen à la Rik" te maken. Dit is een recept dat ik ooit op kot geleerd heb (ja, wij kookten af en toe goed op kot) en dat in feite poepsimpel is om te maken. Ik zal kort even meegeven hoe je dit klaar maakt. Wat heb je nodig: Kalkoenfilet (ik reken op 150g per persoon) Wortels (ik heb vandaag 750g wortels klaargemaakt) Boursin cuisine (niet de light versie, we gaan voor de real stuff) Culinaire room (idem) Boter + olijfolie Kr...
Nice, maar in vergelijking met Alex Honnold zijn het eitjes ;-)
BeantwoordenVerwijderenhttp://www.youtube.com/watch?v=SR1jwwagtaQ&feature=related
De Boomdokter